Scream Club concert live in clubul Control

22 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Joi 28 iunie, esti invitat in club Control la performance-ul inedit al trupei americane Scream Club. ”Electro dance punk and a bit of rapping” – ce poate fi mai exotic de atat? Petrecerea continua pana tarziu in noapte cu Bogman si Boru.


Evenimentul face parte din proiectul GayFest 2012 al asociatiei ACCEPT Romania.

Scream Club a aparut in 2001, la 6 luni dupa ce Cindy Wonderful si Sarah Adorable s-au cunoscut in Olympia( statul Washington) si au pus bazele acestui proiect muzical care combina elemente de hip hop, punk, dance, glam rock, electro si rap. In prezent, trupa s-a stabilit la Berlin si se pregateste pentru lansarea celui de-al patrulea album.

Inca din primul an de activitate isi petrec majoritatea timpului in turnee prin Europa i Statele Unite, inspirand nenumarati alti artisti si marindu-si considerabil fan base-ul.

Succesul si stralucirea nu le-a facut pe fetele de la Scream Club sa renunte la etica DIY (Do it Yourself).

Piesele usor de recunoscut, clipurile artistice si show-urile lor pline de energie au fidelizat o multime de admiratori din intreaga lume si au castigat admiratia presei si a artistilor. Pe cele 3 albume lansate pana acum - „Don’t Bite Your Sister” (2004), „Life of a Heartbreaker” (2006) i „Big Deal” (2009) – au colaborat cu invitati speciali precum Peaches, AWOL One, Beth Ditto, Mirah, Tender Forever si Busdriver.

Hit-urile Scream Club au fost remixate de artisti precum Yuksek, Leonard deLeonard, Hard Ton, Flore, The Kumbia Queers si The Shoes.

Scream Club a aparut pe numeroase compilatii lansate de diverse case de productie din intreaga lume si mai mult de 10 dintre clipurile lor oficiale (intre care „If You Want It", „Toi et Moi" si „Break You Nice") au fost difuzate de canalul LOGO al National MTV din U.S. sau la festivaluri de film internaionale.


Popup detector