Sasha relanseaza Xpander

30 Septembrie 2009 Create It BeatFactor

Sasha relanseaza Xpander
TAGS:
sasha  xpander  relansare 

Deconstruction Records s-a intors. Dupa o lunga perioada de absenta, labelul a revenit cu o serie de release-uri inainte sa adauge noi artisti in familia sa.

Primul release al labelului va fi, de fapt, un re-release al "Xpander", productia lui Sasha, re-masterizata de catre Abbey Road. Acesta va fi disponibil pe beatport.com pentru prima data in varianta originala 7". Apoi, labelul va continua seria release-urilor cu Packer Of Peace, de Lionrock, incluzand si remixul de The Chemical Brothers.

La 10 ani dupa lansarea originala, Xpander este considerata una dintre cele mai longegive piese. Piesa, co-produsa cu membrul Spooky, Charlie May, se bucura de synthurile foarte usor de recunoscut, care inca vibreaza ringurile de dans.

Labelul Deconstruction s-a format in anul 1987 si a functionat pana in anul 2001. Foarte rapid si-a creat o reputatie solida, a promovat artisti precum Black Box, M People, Way Out West, Republica, Kylie Minogue, N Joy si evident Sasha, si a sustinut curentul Italo House.


De asemenea, nu trebuie sa uitam nici de Concrete Recordings, sublabel-ul Deconcrete, care a lansat artisti precum Death in Vegas, Dub Pistols sau Lionrock.

Release-ul Xpander va aparea pe beatport.com in data de 5 octombrie. Pana atunci, fanii Sasha il pot vedea live intr-un DJ asa cum ne-a obisnuit, la Kristal Club, pe 2 octombrie.


Popup detector