Sasha de Revelion 2006 in Kristal Glam Club

08 Decembrie 2005 Beat Factor BeatFactor

Sambata 31 Decembrie 2005, KRISTAL GLAM CLUB va invita sa petreceti puntea dintre ani, alaturi de cel mai cunoscut si mai indragit dj din lume: DJ SASHA! Pe numele sau adevarat Alexander Coe, Sasha a ajuns, la varsta de 30 de ani, sa fie liderul incontestabil al tuturor clasamentelor alcatuite intre dj. A inceput inca de la varsta de 19 ani, insa adevaratul succes l-a cunoscut in ultimii ani. Stilul muzical abordat este subiectul mai multor dispute, spunandu-se fie ca mixeaza progressive trance (The Dj List), fie ca abordeaza un gen de progressive house cu accente mai rapide (Ministry of Sound).

Este si producator de muzica, lui apartinandu-i, printre altele, melodii ca "Higher Ground", "Magic", sau "Be As One".A ajuns insa faimos pentru prima compilatie Renaissance pe cd (unul dintre primele mixuri aparute pe cd), dar si stransei legaturi de prietenie pe care o are cu John Digweed, alaturi de care a mixat la majoritatea evenimentelor la care a luat parte.Anii 1998-1999 i-au adus recunoasterea mondiala, Sony Playstation rugandu-l sa se ocupe de partea muzicala a celui mai tare joc de pe consola, "Wipeout 3", pentru care a produs 5 melodii.Jocul a devenit in scurt timp cel mai bine vandut joc de "racing" pentru fanii de Playstation.Un an mai devreme, fusese rugat de Chemical Brothers sa remixeze melodia "Out of Control", melodie inclusa pe noul lor album.La fel, Madonna apelase la el pentru a mixa "Ray of Light" si "Substitute For Love/ Drowned World".

Primul rezidentiat s-a petrecut in legendarul Shelly's, din Stokes.Stiul abordat pe atunci il separa clar de ceilalti dj.Cum majoritatea acestora se axau pe stilul american de muzica house, Sasha se baza mai mult pe stilul italian, ajungand mult mai usor la public in acest mod.A urmat rezidentiatul la Renaissance, primul cd, prietenia cu Digweed si atatea alte evenimente la care a demonstrat ca este cel mai tare dj din lume.Asa au ajuns in Twilo, amandoi ca dj rezidenti, urmand la consola marilor Tenaglia sau Vasquez.Asa a ajuns la rangul de superstar, participand la majoritatea evenimentelor de gen atat din SUA, cat si din Europa.

Producerea de noi piese i-a adus numai satisfactii, cea mai reusita piesa, dupa parerea lui, fiind "Scorchio".In Topul alcatuit de revista Dj Magazine, Sasha a ocupat, pentru doi an consecutiv, pozitia numarul 1, loc care l-a facut sa se devina in mintea clubber-ilor:
"The Son of God"...

REVELION 2006
KRISTAL GLAM CLUB
DJ SASHA- THE SON OF GOD!



Popup detector