Sarbatorim 3 ani de Energiea cu Grolsch Sound Experiment

16 Martie 2015 romania bestmusic Best Music

Sarbatorim 3 ani de Energiea cu Grolsch Sound Experiment
TAGS:
advertorial 

In martie 2015, localul nostru preferat a implinit 3 ani si inca pe atatea reusite: culturale, conversationale sau experimentale. Timpul a trecut cu steampunk, concerte, expozitii de typography si lansarile colectiilor designerilor pe val. Toate acestea pe langa clasicele conversatii la bere si brainstorminguri impromptu.


Nu avem tort, dar avem fusion – Grolsch Sound Experiment. Aniversam 3 ani de Energiea printr-o serie de concerte care pun fata in fata stiluri muzicale diferite. Prima editie, din 26 februarie, i-a surprins pe scena pe CTC si Muse Quartet, urmati de Golan si Muse Quartet, pe 5 martie. In ultima editie Grolsch Sound Experiment, ii vom vedea imbinandu-si stilurile pe Electric Brother si Solartis Quartet. Salvati-va data in calendare: 26 martie, de la ora 19.00.


Solartis Quartet sunt un cvartet care vrea sa schimbe paradigma muzicii clasice in Romania. Sabin Penea, Andrei Nitescu, Laura Zecheru si Ana Maria Marian cred in improvizatie, tocmai de aceea reinterpreteaza piese semnate de Pink Floyd, Michael Jackson sau Beatles.


Ii puteti vedea live pe 26 martie, in Energiea, de la ora 19.00. Invitatiile sunt in numar limitat si se gasesc exclusiv pe experimentalist.ro, aici: http://goo.gl/m40kc1


Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.


Daca nu ajungeti la evenimentul dirijat de Alexandru Manda, puteti sa dati pe experimentalist.ro, unde concertul va fi transmis live. Ulterior va ajunge pe canalul de YouTube Grolsch.


Popup detector