Sander Kleinenberg rezident la Pacha Ibiza in acest an

09 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Odata ce Pete Tong a renuntat la rezidenta din clubul Pacha din Ibiza pentru Eden, a aparut un val de speculatii cu numele urmatorului DJ care va detine rezidenta in aceasta vara. Pentru cativa ani buni, Pete Tong a sustinut nenumarate petreceri in Pacha, deci trebuia cineva cam la fel de apropiat ca valoare si prestigiu, pentru a umple golul lasat de DJ-ul britanic.

Sander Kleinenberg a fost ales sa mixeze in 2008, chiar daca nu are o imagine foarte apropiata de Tong, insa este cu siguranta un DJ mai bun si totodata vine cu un set de proiectii vizuale, care vor da clubului o imagine mult mai futurista.

Am fost angajat ca rezident al clubului Pure Pacha. Este extraordinar sa fac parte din aceasta familie, a declarat Sander pentru portalul Stv.tv. Este un loc care are o istorie muzicala incredibila si ma bucur ca mi s-a oferit sansa sa ma exprim prin sound-ul si stilul meu propriu. Sunt diferit in comparatie cu alti rezidenti, si simt ca pot face fiecare petrecere cat se poate de spectaculoasa.

Sander Kleinenberg este sponsorizat de catre compania Pioneer si de cativa ani foloseste un mixer in valoare de 5400$, model SVM-1000 AV si care, spune el este solutia pentru orice DJ care vrea sa mixeze si sa foloseasca proiectiile vizuale in acelasi timp.



Popup detector