Sambata aceasta Sunrise deschide sezonul de petreceri (VIDEO)

07 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pascal F.E.O.S., Chris Wood si Domenico D'Agnelli vor mixa in clubul Kristal Glam din Bucuresti, sambata aceasta, 11 octombrie. Cu aceasta ocazie, Sunrise deschide si un nou sezon de evenimente ce vor avea loc in clubul din Floreasca.

Dupa ce in aceasta vara au bifat unul dintre cele mai asteptate evenimente (Sunwaves 4), colaborarea dintre Sunrise si Kristal Glam Club se prelungeste si pe parcursul restului de an 2008.

Intrucat clubul Session s-a inchis (detalii AICI), majoritatea evenimentelor Sunrise vor avea loc in clubul Kristal Glam. Primul dintre ele va avea loc sambata, 11 octombrie, cu Pascal F.E.O.S., Chris Wood si Domenico D'Agnelli la pupitru. De proiectiile video se va ocupa Cote.

Agentia Sunrise a deschis un birou operational si in Frankfurt, Germania. Pentru aceasta toamna, Sunrise mai "coace" la foc mic un M_Nus Night pe data de 24 octombri (in Kristal Club) cu Troy Pierce si JPLS de la M_Nus Records si DJ-ii romani Herodot si El Cezere. Pe 7 noiembrie va reveni in Bucuresti Marco Carola, urmand apoi trei week end-uri consecutive cu DJ Sneak, Zip si Luciano.

Nu exista multi artisti originali ca Pascal F.E.O.S., un artist pasionat care a inceput,de foarte devreme si continua sa ramana in centrul atentiei in ciuda trecerii anilor. Cronicile internationale de specialitate il numesc pe Pascal F.E.O.S. the true original, un artist old school, care a invatat totul de la zero Vei simti imediat ca aceasta constiinta a oldschool-ul-ului traieste in fiecare celula din corpul lui; indiferent daca ajungi sa il cunosti ca DJ in spatele unor platane, sau daca asculti una din multele lui productii, ajungi la o singura concluzie: Pascal F.E.O.S. e super original.

Pascal F.E.O.S si-a dedicat 17 ani din viata pentru muzica electronica, dar nu a uitat niciodata de unde a plecat, intelegandu-si rolul mai degraba ca pe o misiune, decat ca pe o platforma de promovare a propriei persoane. Toata atentia lui se concentreaza intotdeauna asupra ringului de dans si asupra urmatorului disc destinat numai si numai dansatorilor dedicat clubului, fara nicio indoiala, dupa cum declara chiar Pascal. Aceasta atitudine i-a adus respectul industriei, in discografia lui gasindu-se o multitudine de track-uri ce sunt folosite de Laurent Garnier,Anne Clark, Sven Vath, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos. Ca DJ, producator si remixer se bazeaza pe promitatori artisti din muzica electronica si, munca lui de studio l-a condus deja pe mai toate continentele.

Chris Wood influentat de muzica electronica a anilor `90 din Frankfurt, a reusit cu usurinta sa isi transforme pasiunea pentru muzica in profesie. In urma implicarii in proiectul Delirium House Division, ce poarta semnatura Delirium Frankurt Record Store, Chris Wood devine unul din cei mai cautati artisti din Frankfurt. Stilul sau dinamic ce combina elemente de deep house, tehno house si minimal house cucereste publicul de fiecare data, iar Chris reuseste sa intretina toata noaptea o atmosfera ametitoare prin combinatii inedite de efecte audio halucinante. Dupa ce isi termina studiile ca inginer de sunet, Chriss il cunoaste pe Dj-ul si producatorul Pascal F.E.O.S. si cei doi incep sa lucreze impreuna la proiectul GEM/Elektrolux. In 2003, Pascal F.E.O.S. pune bazele casei de discuri Level Non Zero la care cei doi colaboreaza si care le aduce un succes frenetic.

Domenic D`Agnelli colaboreaza cu aceeasi casa de discuri Level Non Zero in 2006, impreuna cu Gabriel Ananda, sub aceleasi acorduri spectaculoase cu influente tehno si minimal. DJ si producator, Domenic D`Agnelli organizeaza anual in Munich festivalul Electric Delicate, alaturi de nume sonore din industria electronica: Adam Beyer, Dominic Eulberg, Andre Galuzzi, Alter Ego, Dinky, Dj Rush si colaboratorul sau anterior, Pascal FEOS. Pasiunea pentru clubbingul de calitate il face pe D`Agnelli promotorul evenimentelor originale. Festivalul Rave On Snow sustinut de acesta intr-un orasel retras din Alpi insemna un week-end electronic la peste 1000 m inaltime, un Openair-Party grandios ce reuneste nume precum Chris Liebing, Mathias Tazmann, Melchior Production, Oliver Val Lean, Marc Miroir.

Deja se discuta pe Forumul BF, AICI.


Mai jos gasiti doua filmulete cu Pascal F.E.O.S. din clubul Session:


Popup detector