S-au pus in vanzare biletele la show-ul Armin Only

09 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Biletele la evenimentul The Mission presents Armin Only, care va avea loc pe 28 iunie la Arenele Romane, s-au pus in vanzare astazi pe bilete.ro si la sediile Diverta din Bucuresti, iar incepand de luni, 12 mai, vor fi disponibile la sediile Diverta din toata tara.

Armin van Buuren, DJul numarul 1 in lume conform DJ Mag Top 100 Poll in ultimul an, se intoarce in Romania, la Bucuresti, cu un show unic pe 28 iunie. Evenimentul care va avea loc la Arenele Romane face parte din turneul Armin Only, turneu de lansare a noului album, Imagine. Acest eveniment il are la platane pe cunoscutul si iubitul DJ si producator de muzica trance, Armin, pentru opt ore. Artistul va veni insotit de solisti si de echipa sa care va garanta un adevarat show de lumini si lasere.

Turneul mondial Armin Only se bucura de un succes de nedescris pe tot mapamondul, avand in vedere ca la majoritatea concertelor, biletele s-au epuizat cu doua trei saptamani inainte de concert.

Biletele pentru acest eveniment costa 35 ron in avans, la intrare pretul biletelor va fi 50 ron. Puncte de vanzare: bilete.ro, reteaua magazinelor Diverta, Studio Martin Bucuresti, Chill Out Sibiu. Accesul persoanelor sub 18 ani strict interzis!Popup detector