S-au pus in vanzare biletele la Sziget Festival 2009

26 Mai 2009 Beat Factor BeatFactor

S-au pus in vanzare biletele la Sziget Festival 2009
TAGS:
bilete  festival 

Pornit ca un festival studentesc in 1993, Sziget Festival a crescut de la an la an, ajungand sa fie unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa. In ultimii sase ani numarul de spectatori prezenti la fiecare editie a fost de peste 350.000.

Sziget Festival are loc intre 10-17 august pe Insula Óbudai, pe Dunare, in Budapesta. Capitala Ungariei se transforma pentru o saptamana intr-un oras cosmopolit, colorat si iubitor de muzica. Sziget inseamna "insula" in limba maghiara.

In acest an, pe afisul plin de evenimente, figureaza trupe ca: Placebo, Faith No More, The Prodigy, Fatboy Slim, Lili Allen, The Offspring, Die Toten Hosen, Manic Street Preachers, Armin Van Buuren s.a.m.d.

In intreaga Romanie, biletele pot fi achizitionate prin Eventim.RO.

Biletele s-au pus deja in vanzare. Acestea pot fi comandate online pe www.eventim.ro sau cumparate prin punctele de vanzare ale retelei din magazinele Germanos din toata tara. Mai jos gasiti descrierea tipurilor de bilete ce pot fi achizitionate:

Bilete cu campare inclusa (Camping Ticket):

Dupa data de 1 mai si la fata locului: 792 RON

Biletul cu campare inclusa este valabil incepand cu 10 august ora 10:00 pana in dimineata zilei de 17 august, ora 08:00. Acest bilet iti ofera dreptul de a dormi in zona de campare, cu cortul sau autocaravana (pentru a intra cu autocaravana este necesar un bilet special pentru autocaravane) si de a folosi toate facilitatile din camping.

Bilete fara campare inclusa (NON-Camping Ticket):

Dupa data de 1 mai si la fata locului: 660 RON

Biletul fara campare inclusa este valabil din 12 august, 06:00 a.m. pana pe 17 august, 08:00 a.m. Acest bilet nu iti ofera posibilitatea de a dormi pe insula si nu poti beneficia de facilitatile din camping.

Bilete pentru o zi (One-Day Ticket):

In avans: 176 RON

Biletele pentru o zi sunt valabile de la ora 2:00 a.m. pana in dimineata urmatoare la ora 8:00, cand fie parasesti insula fie cumperi un alt bilet pentru ziua respectiva. Camparea este posibila doar pentru cei care cumpara (si poarta) doua sau mai multe bilete (bratari) pentru zile consecutive.

Bilete pentru autocaravane (Caravan Camping):

Dupa data de 1 mai si la fata locului: 528 RON

Este necesar un singur bilet per autocaravana. Biletul pentru autocaravane este valid doar alaturi de biletul cu campare inclusa. Cu un bilet fara campare inclusa nu vei putea avea acces cu masina in perimetrul de desfasurare a festivalului. Doar autocaravanele, rulotele si alte vehicule transformate in spatiu pentru dormit (nu se includ aici station wagons cu banchetele rabatate) pot intra in perimetrul "Caravan Camping". Numarul biletelor pentru autocaravane este limitat!

Bilete VIP Camping (VIP Camping):

In avans: 352 RON

Biletul VIP Camping este valid doar alaturi de biletul cu campare inclusa. Mai multe detalii gasiti pe www.eventim.ro.


Popup detector