SHINE Festival 2017: Petrecere pana in zori cu DJ Jiji si activitati pentru extra distractie!

21 Iunie 2017 Elena Paraschiv Best Music

SHINE Festival 2017: Petrecere pana in zori cu DJ Jiji si activitati pentru extra distractie!

Shine Festival, cel mai efervescent festival al Capitalei, va asteapta pe 30 iunie si pe 1 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti, cu a patra sa editie in care ii veti vedea pe Three Days Grace, Alternosfera, Subcarpati, Vita de Vie, Suie Paparude, E.M.I.L., Coma, Luna Amara, Am Fost la Munte si Mi-a Placut, Jinxy Von D’ers, Umbra, Next Ex, Arthur si Mouse N Monkeyz!


Noua editie SHINE Festival va aduce anul acesta numeroase surprize si activitati cu care "sa va pierdeti vremea" in pauzele dintre concerte. Lista include un Gif Booth, Airbrush Tattoo, diverse jocuri interactive, Giveaways, standuri speciale cu finger food / street-food si multe altele pe care le pastram secrete si pe care abia asteptam sa le descoperiti!


De asemenea, continuam petrecerea pana in zori alaturi de DJ Jiji care ne va tine "in priza" dupa miezul noptii, in ambele zile ale festivalului!


Programul si regulile de acces ale festivalului se gasesc aici: www.bit.ly/ShineReguliAccesProgram


Abonamentele pentru SHINE Festival se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:


- 129 de lei Acces General (abonament)


- 85 de lei biletele de o zi (Acces General)


In ziua concertului, la intrare, biletele de o zi vor costa 90 de lei!


De asemenea, pana in ziua festivalului este disponibil si pachetul promotional Shine Together, la pretul de 516 de lei, ce va ofera 5 abonamente la pret de 4 in zona Acces General! Acesta se gaseste pe www.iabilet.ro


Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.


Cine a cumparat pachetele Metalhead Meeting Festival si Shine Festival va primi pe mail abonamentul pentru festival!


Dupa ce in 2015 a castigat tilul de “Best Alternative Festival” la Metalhead Awards iar in 2016 "Best Alternative Performance" si s-a bucurat de prezenta a peste 8.000 de spectatori in cele doua zile, sub egida “Come & Shine”, festivalul isi doreste sa-si mentina pozitia de lider pe piata festivalurilor de profil din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si le promite ca nu le va insela asteptarile nici in 2017 !


Un festival oferit de BestMusic Live Concerts si sustinut de ROCK FM si Banca Romaneasca


Popup detector