Rosario Internullo mixeaza in Italia

20 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Rosario Internullo, se va intoace in tara natala pentru a mixa in unul dintre cele mai mari cluburi din Italia, Mazoom, alaturi de nume mari ale muzicii electronice. Evenimentul ce poarta numele de Metempsicosi va avea loc pe 20 septembrie, in orasul Desenzano del Garda.

Mezoom este unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Italia, acesta a gazduit de-a lungul timpului petreceri cu cei mai important DJ internationali. In cadrul acestei petreceri, Rosario Internullo va mixa alaturi de Mario Piu, unul dintre putinii DJ italieni aflati in Topul 100 DJ Mag, Ilario Alicante, Ricky Le Roy si Joy Kitijonti.

De asemenea, Rosario Internullo, alaturi de Adrian Eftimie, sub proiectul 2 Crazy Bastards, va mai mixa in strainatate, in acest weekend, mai exact sambata, pe 23 august, in Pleven, Bulgaria.

Rosario Internullo s-a nascut in Sicilia, in 1973, si a inceput sa studieze muzica la varsta de 11 ani. La 14 ani s-a angajat la un post de radio local, iar doi ani mai tarziu s-a familiarizat cu primul club. Mixa in fiecare duminica dupa amiaza la Miami din Catania, cel mai mare club din sudul Italiei. La varsta de doar 19 ani de muta in Londra si atunci descopera muzica house, pasiune pe care a dezvoltat-o mixand intr-un mic club din oras.

In 1998 vine pentru prima data in Romania si este invitat sa organizeze petrecerile de After Hours din Zerillos, primele de acest gen organizate in tara noastra. Trecerea timpului era in favoarea lui Internullo, care devenea din ce in ce mai prezent pe scena petrecerilor de after-hours. Anul urmator il gaseste pe Rosario internullo rezident in clubul Karma, din Bucuresti, iar in 2000 in clubul La Mania din Mamaia, cel mai in voga club romanesc. Lista cluburilor se continua cu Il Divino, MCM si Space din Bucuresti. 1999 si 2000 au fost ani propice pentru artistul italian, intrucat acesta a fost prezent la unul dintre cele mai mari evenimente dedicate muzicii electronice: Love Parade din Berlin.


Popup detector