Rokolectiv - pe locul 5 la festivaluri internationale pe aprilie

03 Martie 2010 Beat Factor BeatFactor

Festivalul Rokolectiv (ce avea anul acesta loc in perioada 22-25 aprilie) este clasat pe pozitia a cincea in top 10-ul traditional al festivalurilor din aprilie, gazduit de Resident Advisor.


Vineri, 23 aprilie, sunt prezenti in line up DJ Sprinkles, Move D, Juju & Jordash si Sinner DC. Atat vineri, cat si sambata, evenimentul are loc la FRONT / The Ark - la fel ca si anul trecut.


Sambata, 24 aprilie, programul este alcatuit din Legowelt (cu proiectul Nacho Patrol), Syncom Data, Sillyconductor, Omar-S si Motor City Drum Ensemble.


Duminica, 25 aprilie, Rokolectiv se muta, ca de obicei, la MNAC. In program avem Dan Deacon, Nabaz'mob (opera for 100 smart rabbits) si Turzi (live).


In topul mai sus amintit, Rokolectiv a surclasat festivaluri precum Awakenings Easter Weekend in Amsterdam, Maiday in Dortmund sau Sensation in Sao Paolo, insa pe primele pozitii se afla Snowbombing (in Austria), Bang Face Weekender in Sussex, UK, Coachella in Statele Unite si Electron Festival in Geneva.Popup detector