Roisin Murphy imbracata de un designer roman, la Saptamana Modei din Milano

30 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Roisin Murphy a impresionat zilele trecute in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente de fashion din lume, Saptamana Modei din Milano, purtand o frumoasa rochie aurie semnata de casa autohtona de creatie Rozalb de Mura.

Fan inrait al divei electro inca din 1999, cand a descoperit-o pe cel de-al doilea album semnat Moloko, Rozalb de Mura s-a declarat foarte incantat de faptul ca o artista celebra si un adevarat fashion icon precum Roisin ii poarta creatiile. Cei doi s-au cunoscut personal in cadrul editiei de anul acesta Bestfest, prilej cu care diva electro si-a ales cateva creatii ale designerului roman.

Desi s-a lansat in primavara lui 2006, atelierul de creatie Rozalb de Mura a atras deja atentia specialistilor si consumatorilor de moda avant-garde din Romania si din strainatate, anul acesta fiind prezent si pe scena London Fashion Week. Aici designerul s-a reintalnit cu artista irlandeza, care s-a aratat foarte interesata si de noile piese din colectia SS09.

Roisin Murphy va concerta toamana aceasta pentru a doua oara Romania, pe 5 noiembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la pretul de 75 de lei.

Photo by Alex Barbulescu
Sursa: Emagic


Popup detector