Rob Birch (Stereo MCs) revine in Fabrica weekendul acesta

16 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Rob Birch, omul principal de la Stereo MCs, revine in clubul Fabrica din Bucuresti, sambata aceasta, 21 martie. La pupitru vor mai fi prezenti DJ Vasile si Tomasan. Cum? Blame it on London!

Infiintat de Rob Birch (voce) si Nick Hallam (DJ/producator), grupul Stereo MCs inregistreaza albumul de debut - 33-45-78 - in anul 1989, alaturi de DJ Cesare, Owen If (baterie) si Cath Coffey (backing vocals). Un an mai tarziu, lanseaza Supernanural, iar Elevate My Mind devine primul single britanic hip-hop care intra in topurile R&B din S.U.A. In 1992, albumul Connected ajunge pe locul 2 in topurile britanice si le aduce doua premii in cadrul BRIT Awards: Cel mai bun grup, respectiv Cel mai bun album. Urmeaza DJ-Kicks: Stereo MCs (2000), Deep Down And Dirty (2001), Retroactive (2003) si Paradise (2005), precum si o serie de remixuri pentru artisti ca U2, Madonna sau Queen Latifah.

Pretul unui bilet la evenimentul din clubul Fabrica de pe data de 21 martie este de 20 de lei. Curiosi cum suna un DJ set marca Stereo MCs?

Citeste: Interviu exclusiv cu Stereo MCs


Asculta: Stereo MC's - Mixtape - The New Worck





Popup detector