Richie Hawtin va fi primul invitat al noului show radio prezentat de Heidi

08 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

DJ Heidi, care a fost recent intr-un turneu al Americii de Nord impreuna cu M.A.N.D.Y. va avea propriul show la renumitul post de radio britanic BBC 1. Prima editie a show-ului se va desfasura pe data de 23 octombrie, intre orele 14 si 16.

Voi face o selectie lunara a pieselor care imi plac si sper sa obtin si mixurile invitatiilor mei, pentru show. Si pentru a incepe cu dreptul in aceasta noua experienta, invitatul special al DJ-itei va fi nimeni altul decat Richie Hawtin, un artist care a reusit sa o impinga spre muzica electronica.

Heidi si Richie sunt din acelasi oras, Windor - Ontario. L-am cunoscut intr-un bar numit The Loop. Imi placea muzica indie rock in acea perioada, dar m-a facut sa iubesc muzica electronica. Asa ca mi-am zis ca e cel mai potrivit artist sa participe la prima mea emisiune daca tot este omul care m-a adus pe scena muzicii.

Ma simt fantastic sa ma aflu la BBC Radio 1 si va fi interesant sa le ofer ascultatorilor ce-si doresc. Cred ca multi ascultatori vor trimite e-mailuri si vor cere muzica dance underground. Eu sper sa le ofer o muzica buna.

Pentru a asculta show-urile artistei accesati bbc.co.uk/radio1/experimental.


Popup detector