Richie Hawtin inchide clubul Kristal din Bucuresti

07 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Closing party-ul clubului Kristal Glam din Bucuresti va avea loc pe data de 15 mai, evenimentul mult asteptat cu Richie Hawtin. Cu o zi inainte, artistul canadian va fi prezent in premiera in clubul Midi din Cluj Napoca.


Plastikman, F.U.S.E, Concept 1, Circuit Breaker, The Hard Brothers, Hard Trax, UP! sau Jack Master; da, vorbim despre acelasi Richie pe care il asculti fara oprire si pe care il astepti de la Sunwaves 6.


Bifat de revista Slices drept pionierul nr 1 al muzicii electronice, fara dubii, Richie manuieste minimal techno si ambientul ca nimeni altul, de aproape 20 de ani.


De peste 10 ani motorul principal din spatele label-ului Minus, a luat parte impreuna cu Villalobos, Luciano, Zip Thomas Melchior, Carl Craig, Dandy Jack si altii, la proiectul Narod Niki, jam session-uri live, de pe laptop, iar daca nu stii despre Plastikman si Concept, cele mai tari proiecte ale lui, e cazul sa afli.


Richie Hawtin se intoarce la Bucuresti, dupa trei ani. Warm up-ul il asigura El Cezere, iar mai multe detalii sunt vorbe. Pretul intrarii este de 40 lei pana in ora 00:00 si 60 lei dupa.











Popup detector