Richie Hawtin, Sasha si Luciano, pictati pe peretele DjSuperStore

24 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

In fiecare zi, retelele de socializare nasc noi episoade virale care ajung doar in cateva ore dintr-un colt in altul al lumii. Asa s-a intamplat si cu un tablou neconventional realizat de DjSuperStore, pictat pe un perete exterior al sediului, gasit chiar la intrarea in magazin.


Acesta a fost realizat de catre trei artisti, grafferi, care i-au infatisat pe Richie Hawtin, Sasha si Luciano in propria viziune. Pentru ca de foarte mult timp DjSuperStore cauta o utilitate pentru acel perete gol, din fata sediului, intr-un final a hotarat ca cea mai buna varianta este transformarea acestuia intr-o piesa artistica, iar cu ajutorul celor trei grafferi, care au lucrat mai bine de 48 de ore, peretele a prins forma celor trei Dj.


La doar cateva zile de la realizarea acestora, poza a ajuns in retelele de socializare, iar Sasha, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ din intreaga lume, prezent in tablou, a facut-o publica pe contul sau personal. Curiosii pot vedea tabloul vizitand DjSuperStore pe Strada Scoala Ciocanul nr. 3 – 5.



Popup detector