Rezultatele autopsiei lui Michael Jackson, stupefiante

29 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Coaste rupte, patru intepaturi de ac in zona inimii si alte cateva in zona coastelor si a soldurilor, nici un strop de mancare in stomac si o greutate de numai 50 de kilograme.

Acestea sunt rezultatele autopsiei facute lui Michael Jackson, dezvaluite de tabloidul britanic The Sun.

Michael Jackson purta o peruca, atunci cand a murit, suferind de calvitie in stare avansata. In stomac, medicii au descoperit numai urme de pastile si nici un aliment ingerat in ultimele 24 de ore. Cicatricele demonstreaza ca megastarul a suferit cel putin 13 operatii estetice.

Operat de cancer la piele, in zona stomacului, Michael Jackson nu avea insa nici o infectie a ranilor ramase in urma interventiei chirurgicale. Autopsia mai releva ca avea rani inexplicabile in genunchi, mici echimoze si taieturi pe spate, indicand o cazatura recenta. Urme de injectii au fost decoperite in mai multe parti ale corpului.

Deasupra urechii drepte, Michael avea o bucata de piele lipsa, rezultat al unui accident petrecut in 1984, pe vremea cand filma o reclama la Pepsi. Coastele rupte au fost explicate prin incercarile disperate de resuscitare.

Trei injectii cu adrenalina au fost facute in inima, penetrand miocardul, in timp ce o a patra a ratat `tinta`, oprindu-se intr-una dintre coaste.




Ancheta continua

In timp ce ancheta se concentreaza pe depozitiile medicului personal al `Regelui pop`, Conrad Murray, surse apropiate familiei afirma ca `fanii vor fi socati sa afle in ce stare se afla idolul lor`. `Medicii si cei care l-au ingrijit l-au lasat sa se distruga. Cineva va plati pentru asta`, afirma sursa, care a dorit sa ramana anonima.

Potrivit The Sun, o a doua autopsie, ceruta de familie, a avut deja loc, sambata, intr-o locatie secreta. Reverendul Jasse Jackson, apropiat al familiei, a dezvaluit ca parintii megastarului erau foarte suspiciosi in legatura cu cauza mortii.

In ce priveste medicul personal, dr. Conrad Murray urmeaza sa fie anchetat in continuare. Tot presa britanica scrie ca el a fost angajat acum 11 luni, iar specialistii se declara uimiti de modul in care a condus incercarile de resuscitare.

Surse apropiate familiei sustin ca aceasta se gandeste sa-l dea in judecata, pentru mai multe milioane de dolari.



Ziare.com


Popup detector