Revine Plastikman?

05 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Dupa cutremurul de 5,8 grade pe scara Richter de azi dimineata, unul din cele mai discutate subiecte pe internet este revenirea lui Richie Hawtin in formula Plastikman. Pe site-ul plastikman.com este anuntat faptul ca un nou proiect marca Plastikman va fi lansat in 2010.


"Posibilitatile de a face un nou proiect Plastikman sunt nelimitate, drept pentru care am venit cu un chestionar care sa ne ajute".


Chestionarul poate fi complet AICI. Fact Magazine afirma ca anul 2010 va aduce un turneu live Plastikman si vor fi relansate albumele vechi. Deocamdata nu se stie daca Richie Hawtin intentioneaza sa inregistreze vreun material nou sub numele Plastikman sau doar planifica sa se foloseasca de vechile albume.


Sansele de a vedea un show live Plastikman in Romania sunt deocamdata limitate, intrucat variantele de raspuns ale chestionarului la intrebarea "In ce oras ai vrea sa vezi un show live Plastikman" nu includ si Bucurestiului sau vreun alt oras din Romania.


Pana atunci insa, mostre puteti vedea si asculta live pe 15 august, in cadrul Sunwaves 6. Pentru cei nerabdatori, avem un test prin care sa recunoasteti cateva piese de la Plastikman, AICI.








Popup detector