Revelion 2010 in Sibiu, intr-o cladire din sticla

22 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Sibienii vor avea parte de un party de Revelion 2010 cu adevarat special, intr-un loc special, si cu artisti cel putin interesanti. Asadar, daca nu aveti idei pentru Revelion, iata ce se mai invarte prin tara.

Anul acesta, Revelionul 2010 se va sarbatori intr-o cladire din sticla situata la 10 minute de centrul vechi al orasului, o cladire pe care o stie tot Sibiul, dar in care nu a indraznit nimeni sa faca un party pana acum.

Ei bine, lucrurile s-au schimbat, si nu e vorba de un simplu party, ci de un maraton de doua zile, cu doua scene si mai bine de 20 de dj. Mai exact 33 de ore de party, cu 33 lei intrarea / ambele zile, sau 13 lei intrarea pentru ziua a doua.

Intreg evenimentul sta sub urmatorul concept:

["A group of hyper-intelligent pan-dimensional beings demand to learn the Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything from Deep Thought, a supercomputer specially built for this purpose. It takes Deep Thought 7½ million years to compute and check the answer, which turns out to be 42. Unfortunately, The Ultimate Question itself is unknown."]

Line up complet:

Scena Alt:

Logan

Camil

Charlie Dundeen

Jupanu' Bazarului

Sfrc

Supafly

Joe

Cris

Mr. Disko

Vivid

Kaya Foundation

Dragos Rusu

Sharky

Scena Psy/Goa:

Kundalini [Intelligent Monkey - BG]

Tripitale [Intelligent Monkey - BG]

Trikoze [Trikoza - BG]

Latam [Thrancians]

DJane Roua [Spacesheep]

BaRbaleku [Spacesheep]

Lygos [Dmt]

Infinity [Dmt]

VJ: Psytestudo

Detalii despre cazare: in curand.


Popup detector