Renumitul club londonez The End se inchide definitiv in ianuarie

02 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Clubul The End din Londra se va inchide permanent in luna ianuarie 2009, dupa 13 ani de existenta si va lasa in urma o istorie glorioasa pe scena clubbing. Locatia a fost vanduta, iar clubul va inceta sa existe. The End va sarbatori cea de-a 13-a aniversare in decembrie si se va inchide pe 24 ianuarie.

Clubul londonez este unul dintre cele mai importante locatii clubbing din lume, iar petrecerea aniversara din 6 decembrie il va avea ca invitat special pe Sven Vath. Inchiderea clubului vine intr-o perioada destul de sumbra a scenei clubbing din Londra, dupa ce locatii cu renume au avut de suferit in acest an. Capitala a pierdut recent cluburile The Cross, The Key, Canvas si Turnmills, club care a supravietuit in ultimii 20 de ani. Singurul club care se deschide este Matter, care apartine de Fabric.

Dar in ciuda aparentelor, povestea clubului The End este normala dupa declaratia lui Layo Paskin, care spun ca orice lucru bun intr-un final se termina. Cred ca este minunat sa poti deschide un club, sa-l patronezi atat de bine si sa-l inchizi intr-un final. Tatal meu si cu mine am construit acest loc alaturi de Mr. C, iar eu si sora mea l-am condus. Mandria pe care o am pentru faptul ca am colaborat toti nu o pot descrie in cuvinte. Am fost toti egali, dar am invatat unul de la altul cu timpul. Mai traditional spus era ca o afacere de familie.

Citeste un interviu oferit de catre patronii clubului, Layo Paskin si Zoe Paskin pe site-ul www.endclub.com



Popup detector