Reincepe un nou sezon Selectro la Expirat / Other Side

06 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Miercurea aceasta, 6 Octombrie, incepe un nou sezon de petreceri din traditionalul serial Selectro, ce se difuzeaza in fiecare miercuri seara pe canalele Expirat si Other Side. Nu aveti nevoie de decodor.


In cadrul petrecerii de inceput a noului sezon Selectro vor mixa Vika Jigulina, Vania, Thornado, Dan Ene, Bully, D-laid, NotSoCommonDJ, Said, K-nto, Dragos Rusu, MoonSound, Victor Stancov, Greeg & Marika.


Atat Expirat, cat si fratele sau mai mic, Other Side, vin in noul sezon cu imbunatatiri atat la nivel de design interior, cat si la preturile de la bar.


Brandul de petreceri Selectro, cladit de catre Marika, functioneaza activ de peste patru ani, iar in iarna lui 2010 se indreapta usor spre cinci ani de activitate. De-a lungul timpului, majoritatea DJilor romani s-au perindat pe aici, iar unele seri au avut si invitati straini (precum Meat Katie sau Elite Force). La fel se va intampla si in noul sezon.


In 2010, Selectro a castigat un awareness si mai mare, atat prin emisiunea radio difuzata luni noaptea pe Vibe FM (de la orele 22.00 la 23.00), cat si prin prezenta la festivaluri precum Sunwaves 8.


Pretul intrarii este de 10 lei.



Popup detector