Redshape prezinta ultimul FactMix pe 2009, FactMix 111

22 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Ultimul FactMix pe 2009 ii apartine lui RedShape, mai exact FactMix-ul 111.

Identitatea lui RedShape a fost necunoscuta in momentul in care a lansat primul 12", 2084'/'ULTRA, la Music Man Records in 2006, dar de atunci lucrurile s-au schimbat, iar publicul stie exact cine se ascunde in spatele acestui proiect: neamtul Sebastian Kramer.

Dupa o lunga serie de EP-uri si singeluri pentru labeluri precum Delsin, Styrax Leaves sau Millions of Moments, RedShape deja nu mai este un mister pentru nimeni.

Sound-ul sau este o extrapolare subtila a experientei Detroit Techno, muzica sa fiind hipnotica si puternica atat in club, cat si in casele ascultatorilor. Discul sau de debut, The Dance Paradox, ii sigileaza aceasta reputatie, fiind unul dintre cei mai importanti artisti techno ai secolului 21.

Mixul sau pentru FacMag a fost inregistrat live recent, in Berlin, si este practic o selectie a "celor mai tari hituri" de dans.

Si, daca tot suntem in apropiere de Craciun, poate gasiti ceva elemente comune intre RedShape si Mos Craciun. Amandoi au obsesie pentru rosu, ambii prefera sa bea un pahar de sherry (probabil) , iar casa de discuri detiunta de RedShape se numeste Present - adica present - cadou. Coincidenta? Neah! He is Santa. Iar cadoul de mai jos e tocmai bun.


FactMix 111 via FactMag by RedShape


Tracklist

Logan's Run Intro

Redshape - White - Delsin

Redshape - Fortress - Unreleased (Live Only)

Newworldaquarium - Trespassers - Redshape Trespassed Mix

Redshape - Untitled - Unreleased (Live Only)

Redshape - Neo - Unreleased (Live Only)

Redshape - Slow Monday - Styrax Leaves

Redshape - Unltrafunk - Unreleased (Live Only)

Redshape - What's On A Moog's Mind? - Podium

Logan's Run OutroPopup detector