Red Bull Music Academy Radio Pop-Up Studio, Live la ADE

21 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Pentru prima oara, Amsterdam Dance Event (ADE) poate fi auzit live, 24 de ore din 24, prin intermediul Red Bull Music Academy Radio Pop-Up Studio.


Intra pe rbmaradio.com pentru a asculta live in exclusivitate mixuri si interviuri din cadrul festivalului cu cei mai importanti DJ si producatori ai momentului.


Printre cei care ni se vor alatura la ADE, in cadrul Red Bull Music Academy Radio Pop-Up Studio se numara Mark Pritchard, Carl Craig, Steve Spacek, Oval, Space Dimension Controller, Jackmaster, Kevin Saunderson, Kenny Larkin, Ben UFO, Jesse Rose, Kyle Hall, Michael Mayer, dar si celebritati locale, precum i-F, Dimitri sau producatori ai Rush Hour to Delsin, Clone, Trouw si multi altii.


Red Bull Music Academy calatoreste in intreaga lume de peste 10 ani, aducand intotdeauna muzica noua, descoperind noi talente sau inventatori de stiluri, mixand numele grele ale muzicii electronice cu cele ale producatorilor tineri, facand astfel schimb de experienta si noi sound-uri.


Red Bull Music Academy Radio a fost centrul Academiei inca din 2005, conectandu-i astfel pe iubitorii muzicii de gen. S-au construit adevarate studiouri in mai multe locuri de pe glob in locuri unice, precum o veche fabrica de textile din Barcelona sau o manastire din Roma, pana la doua pub-uri din Londra. Acum ne aflam la Amsterdam, un oras in care muzica rezoneaza, unde intalnim diverse comunitati si unde am transformat niste cladiri de mult abandonate in cele mai atractive locatii in care se asculta muzica de calitate.


Pentru cele mai noi stiri despre Red Bull Music Academy Radio Pop-Up Studio si despre tot ceea ce inseamna universul Academiei, ne puteti urmari pe twitter.com/RBMA.


Reveniti pe site incepand cu data de joi, 21 octombrie 2010.





RBMA Radio Player

Popup detector