Red Bull Music Academy 2012 va avea loc in New York

09 Ianuarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Editia din acest an a Red Bull Music Academy va avea loc de pe 30 septembrie pana pe data de 2 noiembrie 2012 in New York, unul din cele mai importante orase atunci cand vorbim de muzica electronica.


Cei vizati (producatori, solisti vocali, DJi, muzicieni, instrumentalisti) isi pot depune candidatura online in perioada 2 februarie - 2 aprilie 2012. Academia va include cinci saptamani de workshop-uri, concerte, nopti de club si tot soiul de "extravagante muzicale".


Cine este interesat poate aplica AICI, incepand cu luna februarie 2012.


Editiile precedente ale RBMA au inclus Berlin, Toronto, London, Melbourne, Cape Town si, cel mai recent, Madrid.


Red Bull Music Academy este un workshop international, avand loc in orase diferite an de an. In 2 sesiuni lungi de cate 2 saptamani, unii dintre cei mai buni generatori de ritm si sunete din toata lumea se vor strange in cadrul Academiei. Intotdeauna exista acel sentiment de sincronizare atunci cand iubitorul de muzica intalneste un alt iubitor de muzica. Si este chiar mai placut atunci cand ei au sansa sa se intalneasca in persoana.


New York este una dintre cele mai fascinante metropole ale lumii, locul cu cea mai mare densitate urbana din Statele Unite ale Americii, unde se vorbesc peste 800 de limbi intr-un conglomerat etnic complicat si care este astazi capitala financiara a lumii, vizitata de 50 de milioane de turisti anual.


How To Apply For The Red Bull Music Academy from Red Bull Music Academy on Vimeo.



Popup detector