Red Bull Music Academy 2011 se va reloca

31 Martie 2011 Beat Factor BeatFactor

Dupa teribila tragedie care a lovit Japonia, pe 11 aprilie Red Bull Music Academy va anunta noua locatie care va inlocui Tokyo. Perioada de aplicatie s-a extins pana pe 26 aprilie.


Red Bull Music Academy a facut urmatoarele declaratii cu privire la schimbarea locatiei pentru anul acesta:


Am avut contact permanent cu echipa din Japonia si prietenii nostri care se afla acolo dupa producerea cutremurului si a tsunami-ului din 11 martie, precum si a problemelor nucleare aparute ulterior la Fukushima. Dupa o evaluare minutioasa, am decis sa relocam editia de anul acesta a Academiei care ar fi trebuit sa aiba loc in Japonia in aceasta toamna.


O noua locatie pentru Red Bull Music Academy 2011 va fi anuntata luni, 11 aprilie. In conditiile date, am decis sa extindem perioada de aplicatie pana pe 26 aprilie (data postei).


Perioada de desfasurare a workshop-urilor va ramane aceeasi, 23 octombrie – 25 noiembrie. Toti aplicantii vor primi o notificare pana la finalul lunii iulie daca au fost sau nu acceptati la Academie.


In ultimele luni in care am facut o serie de pregatiri pentru Academie la Tokyo, am ajuns sa vedem ca Japonia este o tara frumoasa, cu multe traditii pastrate de-a lungul timpului, inovativa, cu oamenii plini de energie si un spirit optimist. Suntem onorati ca in aceasta perioada am cunoscut multi oameni interesanti care ne-au dat ocazia sa experimentam o parte din viziunile lor creative. Admiram cu adevarat si respectam taria si curajul cu care fac fata acestei teribile situatii.


Academia ramane solidara si sustine in continuare scena de muzica din Japonia. Astfel, Red Bull Music Academy va fi prezenta la SonarSound Tokyo care va avea loc in acest week-end. Toate incasarile de la acest festival vor fi donate pentru a-i ajuta pe cei care au trecut prin momentele terifiante din 11 martie.


Vom continua sa mentinem o relatie puternica cu scena muzicala japoneza si speram ca Academia sa aiba loc in viitorul apropiat in Japonia.


Popup detector