Recorderul Zoom H4n

03 Noiembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Microfoanele incorporate ale acestui recorder sunt aranjate in stanga si in dreapta pe aceeasi axa, lucru care asigura faptul ca microfoanele sunt mereu la distanta egala de sursa de sunet, pentru o localizare perfecta a acesteia.


Raspunsul de frecventa ramane mereu uniform pe intreaga durata a inregistrarii tale, obtinand astfel o inregistrare curata, naturala si profesionala. Microfoanele incorporate sunt proiectate pentru a fi reglate la un unghi de 90' sau 120', pentru a ajuta la buna inregistrare a sunetului in orice situatie. Inregistrarile pot fi realizate la o calitate de 24-bit/96-kHz in format WAV, calitate care depaseste clasicul sunet de CD. Pentru inregistrari de lunga durata sunt recomandate fisierele cu o dimensiune mai mica, iar tu poti inregistra in format MP3 pentru acest caz.


H4n foloseste carduri de memorie compacte SD sau SDHC, cu o dimensiune maxima de 32 GB. Spre deosebire de alte medii de stocare ca discurile sau casetele, cardurile SD nu produc sunete mecanice si nu distorsioneaza sunetul. Filtrul pentru low-cut, reduce eficient zgomotul de fundal ca vantul sau sunetul realizat de un aparat de aer coditionat, iar o gama de compresoare si limitere te ajuta sa reglezi tipul de inregistrare pe care o doresti.


Pentru situatiile in care trebuie sa inregistrezi perioade lungi de timp, H4n ofera modul STAMINA, mod in care perioada bateriilor se dubleaza, ajungand pana la 11 ore, iar calitatea de inregistrare este de 16-bit/44.1-kHz.


H4n este un recorder portabil care ofera o combinatie de conectori XLR/Phone cu PHANTOM POWER, iar cu intrarea Hi-Z, poti inregistra chitara sau orice alt instrument, chiar si o consola de mixaj. Difuzoru incorporat oferit de acest recorder, iti permite verificarea inregistrarilor imediat, fara casti. Pe langa toate acestea, H4n detine un display LCD de 1,9', display care afiseaza toate informatiile fisierelor, iti permite navigarea in meniu si setarea tipului de inregistrare. Carcasa este rezistenta la socuri, robusta si reduce in mod profesional sunetele produse de persoana care il foloseste.


Produsul este disponibil pe DjSuperStore la pretul de 1.479,00 RON cu TVA inclus.



Popup detector