Record de vizitatori la Tuborg Green Fest Peninsula

29 August 2011 Beat Factor BeatFactor

Tuborg Green Fest Peninsula a inregistrat la editia care tocmai s-a incheiat un numar record de vizitatori in cele patru zile de festival: 73.000 de persoane s-au distrat la cele 90 de concerte si petreceri de la unul din cele mai mari festivaluri din Romania.


„Am incheiat cu succes aceasta editie a festivalului si am inregistrat un numar record de vizitatori. Multumim sponsorilor si tuturor celor care ne-au ajutat in organizarea si mediatizarea evenimentului. Acum centralizam toate datele pentru a finaliza evaluarea in perioada urmatoare, dar noi preconizam ca vom iesi pe zero cu bugetul, nu vom avea pierderi dar nici profit”, a declarat Bodor László, directorul Tuborg Green Fest Peninsula.


„Tuborg Green Fest Peninsula a fost o experienta extraordinara, spiritul acestui festival fiind dominat de muzica de calitate, distractie si spirit tanar, valori care sunt scrise in DNA-ul marcii Tuborg. Ma bucur ca cei prezenti la cel mai mare festival din Romania au putut trai o experienta marca Tuborg, si sunt convins ca tota consumatorii nostri au apreciat din plin atmosfera celor 4 zile, s-au bucurat de experientele oferite si de vremea buna alaturi de berea Tuborg”, a declarat Doron Zilberstein, Vice- Presedinte Marketing Tuborg.


Duminica, 28 august, a fost ultima zi a Tuborg Green Fest Peninsula, zi in care circa 20.000 de persoane s-au aflat pe teritoriul festivalului. Cele cinci locatii muzicale au fost impartite intre staruri ale genului metal, dub si hip-hop.


In Tuborg Main Stage s-au instalat inca de dupa-masa tarziu fanii suedezilor de la Hammerfall, care au venit pentru prima oara in Romania, si ai celor de la Within Temptation.


La Kiss Terrace muzica reggae a fost excelent reprezentata de Gentleman and the Evolution, urmat de israelianul Borgore, pe care fanii dubstep-ului il asteptau cu sufletul la gura, pentru ca, mai apoi, trubadurul Dub FX sa aminteasca peninsularilor de ce a sustinut el un concert de top la editia din 2010.


Iar in traditia editiilor de pana acum, Tuborg Green Fest Peninsula a fost un festival verde, de data aceasta cu sprijinul Umbrela Verde, campanie de responsabilitate sociala initiata de Tuborg si sprijinta de Ministerul Mediului si Padurilor.


In cele 4 zile aproximativ 100.000 de pahare si sticle de plastic au fost aduse spre a fi reciclate la punctul de colectare, si au fost oferite peste 2500 de premii pentru a rasplati atitudinea eco. Programele non muzicale au avut un mare succes. Cortul Asociatiei Romane Anti-SIDA si al companiei Abbott a impartit 1.600 de prezervative si 500 de persoane si-au facut tricouri.


Mii de peninsulari au incercat programele sportive, au sarit cu coarda sau au raspuns pozitiv invitatiei de a participa la programele ONG-urilor din Festival Park. 509 persoane au pictat la Pogo Paining – cele mai multe persoane care picteaza pe o panza de 4,5 m X 1,5 m – unde s-a consumat 7,5 litri de vopsea si 20 de litri de apa, in cele patru zile de festival.


Tuborg Green Fest Peninsula a avut loc intre 25 si 28 august in vecinatatea Complexului Weekend din Targu Mures.


Popup detector