Recomandare pentru weekend: TRAXX

16 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Pentru acest weekend, Beat Factor va recomanda un mix venit din partea veteranului Traxx din Chicago, pe numele sau adevarat Melvin Oliphant III.


Traxx este unul din putinele personaje complet iesite din tipar, caruia termenul "compromis" nu ii este cunoscut. Face ceea ce simte si cum simte, fara sa-si planifice ca o anumita piesa sa intre intr-un anumit moment dat. Desi este constient ca ar putea lasa o impresie de aroganta, artistul american spune ca el doar da cartile pe fata. "Nu sunt ca altii. Eu sunt in lumea mea".


"DJii sunt speriati. Sunt speriati ca-si pierd publicul, se sperie sa riste, sa faca ceva ce nu au mai facut pana acum. De aceea ave acest asa zis lant social, pe care toata lumea il urmeaza. Eu nu fac parte din acest lant. Persoane ca Mick Wills, James T. Cotton, Jamal, sunt DJi care nu mixeaza dupa reguli", spune Melvin.


Mixul "I Was Once" al lui Traxx poate fi descarcat de AICI si/sau ascultat in playerul de mai jos. Detalii despre albumul de debut al lui Traxx, intitulat "Faith" si lansat in 2009, puteti gasi in aceasta stire.

Embed:


Popup detector