Rea Garvey: 'Mi-ar placea sa mai colaborez cu Paul Van Dyk'

31 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Rea Garvey, solistul trupei Reamonn, s-a aratat extrem de incantat de colaborarea cu DJ-ul neamt Paul Van Dyk pentru piesa "Let Go". In cadrul unui interviu pentru Radio21, Rea povesteste cum a ajuns sa se implice in muzica (electronica) dance, avand un background de rock.

"Paul Van Dyk mi se pare o persoana foarte placuta si ne-am inteles foarte bine. Am avut cateva aparitii impreuna, in Los Angeles, Miami, New York", spune Rea Garvey pentru Radio 21.

Rea marturiseste ca prin aceasta colaborare cu DJ-ul neamt a invatat mai multe despre el, dar si despre scena muzicii dance. "Paul m-a invatat lucruri pe care nu le stiam, despre scena dance, despre mine, si mi-a placut. Trebuie sa mergi la astfel de petreceri. Este incredibil. Am mers in hale imense si pline de oameni care danseaza. Stiam sentimentul, am fost in multe cluburi trance din Dublin, Irlanda are o comunitate trance puternica, dar niciodata nu am fost pe scena la astfel de evenimente. Este un public minunat care te adora doar pentru ca esti acolo si canti LIVE. M-am bucarat de atatea concerte tari cu Paul Van Dyk incat abia astept urmatoarea colaborare", afirma solistul trupei Reamonn.





Popup detector