Raresh: 'Incetati cu tot acest RPR hype, va rugam!'

02 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Intr-un interviu acordat revistei germane Electronic Beats, DJ-ul si producatorul roman Raresh (unul dintre membrii proiectului RPR Soundsystem) se declara usor enervat de prea multa atentie venita din partea publicului pentru noii artisti care ies la suprafata.

"Nu stiu exact de unde exista atata interes pentru ceea ce facem noi, la ora actuala", spune Raresh. "Incercam sa ignoram tot acest hype, insa devine frustrant".

Raresh mai adauga ca atat el, cat si ceilalti doi colegi din RPR Soundsystem (Rhadoo si Pedro) si-ar dori sa nu mai existe atat de mult interes in jurul lor si sa fie lasati in pace, sa faca muzica. "Urasc asta! Oamenii vin sa ne vada si au asteptari uriase, bazate doar pe ceea ce au citit si nu pe ceea ce au auzit. Este frustrant."

In acest timp, Raresh a castigat atat premiul publicului pentru cel mai bun DJ roman, cat si premiul specialistului tot pentru cel mai bun DJ roman la Nights Awards, editia 2008.

RPR Soundsystem vor lansa oficial cel de-al patrulea release la propriul label ([a:rpia:r]) pe 2 mai, in cadrul unei petreceri ce va avea loc la mare (Sunwaves 3), alaturi de Tania Vulcano si Zip.


Popup detector