Radio Music TV transmite muzica romaneasca din Arene in audiovizual

09 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Arenele Romane gazduiesc pe 19 mai prima editie a maratonului live Radio Music Tv: 8 ore de concerte cu peste 60 de artisti autohtoni. Pe afisul Radio Music TV regasim o diversitate de genuri muzicale, de la rock, alternative, pana la hip-hop si pop.

La prima editie vor fi prezenti Les Elephantes Bizarres, The MOOoD si Trupa Veche, nume deja cunoscute in zona de pop-rock-indie locala, cu numeroase concerte la activ si un "fan base” in continua crestere. Alaturi de ei vor mai urca pe aceeasi scena reprezentantii muzicii progressive metal, Monarchy, impreuna cu Pistol cu Capse si Changing Skins.


Lista este intregita de Electric Fence, cunoscuti de la preselectia nationala Eurovision unde au riscat si au castigat voturile juriului cu piesa Sun-ta, dar si alte trupe aplaudate cum ar fi Recycle Bin si YellLow.

Prima editie Radio Music TV beneficiaza de sustinere atat din partea televiziunii muzicale UTV, cat si din partea Televiziunii Romane, respectiv TVR2. Radio Guerrilla sustine concertul ca promotor al muzicii romanesti de calitate. Ciuc Premium este berea oficiala, mereu prezenta la cele mai bune evenimente muzicale live.

Line-ul complet: Les Elephants Bizarres, The MOOoD, Trupa Veche, Monarchy, Pistol cu Capse, Changing Skins, Electric Fence, Hot Casandra, The Union, Recycle Bin, Unic Production Crew, Cosy, Mr.Levy, East Roots, Manfellow, Yelllow, X Plod.

Intrarea este libera incepand cu ora 17:00, iar primii o mie de spectatori vor primi un CD Radio Music TV 1 cu piese selectate din seturile artistilor prezenti.

Radio Music TV este organizat de Jiji Event in colaborare cu Primaria Sectorului 4 si Centrul Cultural UNESCO "Nicolae Balcescu”.


Popup detector