ROG Zephyrus G14 Alan Walker Edition cum arata laptopul unui DJ

21 Septembrie 2021 Best Music

ROG Zephyrus G14 Alan Walker Edition  cum arata laptopul unui DJ

Alan Walker a mixat de mai multe ori in Romania si se bucura o popularitate in crestere. Fanii ii cunosc preocuparile conexe muzicii, in special din zona jocurilor video, el semnand o coloana sonora pentru popularul joc Fortnite.


Lumea ii fredoneaza hiturile (ca „Faded”, „Alone”, „The Spectre” etc) si ii apreciaza stilul sau vestimentar cyberpunk si videoclipurile. In 2019, Alan Walker a semnat o colaborare cu brandul Republic of Gamers, devenindu-i ambasador global. Apreciat de comunitatea de gaming, ROG dorea o extindere a gamei de produse si accesul la noi categorii de public, motiv pentru care se asociase si cu designerul de moda cyberpunk „Acronym" si cu skater-ul Nyjah Huston.


Laptopul ROG Zephyrus G14 – ce fusese votat cel mai bun laptop de gaming al anului 2020 – i-a captat interesul lui Alan Walker. ROG a creat atunci un G14 personalizat doar pentru el, DJ-ul alegand fiecare detaliu, de la culoarea tastaturii pana la semnatura sa de pe placuta de identificare. De indata ce Alan Walker a impartasit poze cu acest G14 personalizat cu fanii sai, reactiile au fost coplesitoare, iar ROG a fost asaltata cu intrebari despre unde se poate cumpara unul. Compania a decis sa creeze o noua editie a laptopului G14 Alan Walker, iar aceasta e disponibila si in Romania.


Design atractiv in stil cyberpunk


Accentele de culoare albastra si nuantele subtile de gri confera editiei Zephyrus G14 Alan Walker un aspect electro/cyberpunk. De asemenea, laptopul vine cu patru animatii noi pentru cele 1.215 de mini-LED-uri de pe AniMe Matrix – panoul de pe capac. Denumirea exclusiva a culorii, Spectre Blue, a fost inspirata de piesa lui Walker "The Spectre".


G14 Alan Walker Edition are o noua placa de identificare, doua centuri din material textil, dintre care una reflecta lumina in intuneric si un design foarte elegant al tastelor, cu 3 culori exclusive de capace de taste, albastre si gri, alese de Alan Walker. In plus, capacele tastelor A si W au fost personalizate cu logo-ul Alan Walker.


Alte elemente personalizate ale acestui laptop sunt touchpad-ul, care are un nou model indraznet de linii diagonale inspirat de modelele egalizatoarelor muzicale, precum si animatia de boot, care prezinta logo-ul Alan Walker cu un efect sonor personalizat creat chiar de el.


N-ai DJ Sampler? Nu te ambala, foloseste... ambalajul


La acest laptop, chiar si ambalajul este unic: realizat din acril acoperit cu o cerneala conductiva speciala, acesta vine cu o functie exclusiva incorporata: ROG REMIX, care iti ofera o experienta practica de DJ. Aceasta prinde viata imediat ce este conectata la laptop printr-un cablu Type-C. Cu ajutorul software-ului ROG Remix, poti atinge zonele conductoare pentru a declansa pana la 18 efecte diferite si scurte clipuri animate create de Alan Walker. Poti incepe sa remixezi imediat cu piesa sa de succes „Sorry" - sau fii creativ remixand propriile tale melodii preferate.


Si pentru ca a vrut ca experienta sa mearga si mai departe, ROG a oferit la pachet G14 AW Edition cu o husa personalizata ROG AW pentru laptop, o sapca de baseball si sosete create de echipa lor de design ROG Slash impreuna cu Alan Walker.


G14 Alan Walker Edition are un hardware foarte tare


Cu 8 nuclee si 16 fire de executie construite, procesorul mobil AMD Ryzen™ 9 5900HS este facut pentru multitasking. Acesta functioneaza cu o putere sustinuta de pana la 35 W atunci cand placa video e activa si de 75 W de unul singur. Asta presupune foarte multa putere. Adaptat la laptopurile din seria Zephyrus, acest procesor genereaza mai putina caldura, permitand performante superioare intr-o carcasa atat de compacta. Cu pana la 16GB de memorie DDR4, ROG Zephyrus G14 trece cu brio prin sarcinile de multitasking de zi cu zi. Aceasta memorie RAM exceptional de rapida are latimea de banda necesara pentru a face fata fara probleme studiului simultan, streaming-ului si navigarii pe internet, cu performante generale si eficienta energetica mai mari decat la generatiile anterioare.


Placa grafica NVIDIA GeForce RTX™ 3050Ti este perfecta pentru gaming si productie oriunde te-ai deplasa. Poate reda efecte de iluminare uimitor de realiste, de la umbre schimbatoare la reflexii naturale, care permit o imersiune si mai profunda in jocurile de ultima generatie.


Ecran de o calitate superba


Ecranul combina ratele de reimprospatare ridicate - 120 Hz - cu o rezolutie mare WQHD si o gama de culori DCI-P3 de calitate profesionala, pe care le reda cu o acuratete validata Pantone. De asemenea, suporta Adaptive-Sync, care sincronizeaza afisajul si placa grafica pentru un gameplay fluid. Panoul de tip IPS are unghiuri largi de vizualizare si acopera 100 % din spatiul de culoare sRGB. Este incadrat de margini exceptional de subtiri, creand un raport ecran/corp de 85%, care face ca acest ecran sa para mai mare si mai captivant, indiferent de ceea ce creezi, urmaresti sau joci.


Lasa sunetul sa te invaluie


Sunetul multidimensional aduce o mai mare profunzime si directionare pentru o gama larga de experiente audio si poate oferi chiar un avantaj competitiv in jocuri. In Zephyrus G14, tehnologia Dolby Atmos imbunatateste imersiunea spatiala cu un sunet surround virtual atat pentru casti, cat si pentru difuzoare. Algoritmii Dolby sunt, de asemenea, optimizati pentru a maximiza intensitatea si fidelitatea pentru difuzoarele integrate din G14. Doua tweetere pozitionate deasupra tastaturii lanseaza sunetele de inalta frecventa direct catre tine, in timp ce cele doua woofere de sub ele ofera un bas profund amplificat de designul ErgoLift. Aceasta configuratie cu patru difuzoare ofera un sunet perfect echilibrat pe tot spectrul. Volumul este de 2,85 ori mai puternic si poate fi marit in filme, muzica si jocuri fara a pierde claritatea sau detaliile.


Specificatiile laptopului ROG Zephyrus G14 Alan Walker Edition


Procesor: AMD Ryzen 9-5900HS


Placa video: NVIDIA GeForce RTX 3050Ti


Ecran: IPS QHD 120Hz, 100% DCI-P3, 300 niti


Memorie: 16 GB DDR4 la 3200 Mhz (un slot upgradabil)


Stocare: M.2 NVMe PCIe3.0 1 TB SSD


Porturi I/O: 1 x USB3.2 Gen2 Type-C™ cu DisplayPort™ 1.4 si PD, 1 x USB3.2 Gen2 Type-C™, 2x USB3.2 Gen1 Type-A, 1x HDMI 2.0b, 1 x Audio combo jack, 1x Kensington Lock


Audio: 2 boxe 2,5 W cu tehnologie Smart AMP, 2 tweetere 0,7 W


Baterie: 76 Wh


Adaptor: 180W


Greutate: 1,7 kg (cu AniMe Matrix)


Grosime: 17,9 mm (cu AniMe Matrix)


AniMe Matrix: 1.215 LED-uri (Spectre Blue)



Popup detector