ROA si Voxis sunt artistii Cat Music premiati la Festivalul Mangalia

16 August 2011 Beat Factor BeatFactor

ROA si Voxis sunt artistii Cat Music premiati la Festivalul Mangalia
TAGS:
roa 

Ajuns la cea de a doua editie, Festivalul Mangalia s-a desfasurat intre 10-15 august, intr-o locatie exceptionala – Portul Turistic Mangalia, unul dintre cele mai moderne din sud-estul Europei.


Pe parcursul celor 5 zile de spectacol, publicul – venit in numar impresionant, a putut urmari prestatiile live a celor mai iubiti artisti ai momentului. Si in acest an Cat Music a avut reprezentanti de seama la categoria premiantilor. Duminica, in cadrul Galei de premiere, trupa ROA a primit chiar din mana directorului festivalului, Liliana Levintza, premiul pentru cel mai bun album al anului. Numit ”Artificial”, albumul ROA a fost lansat in luna mai a acestui an, fiind primul material discografic al trupei. Acesta contine 18 piese printre care si mega hit-ul cu care trupa s-a lansat,« Ne place ».


Castigatorii ROA si Voxis, dar si DJ Project, Directia 5 si Free Deejays sunt artistii Cat Music care au urcat pe scena de la malul marii si au incantat audienta cu prestatii de exceptie.


In acest an gazdele Festivalului Mangalia au fost prezentatoarea Sabrina Manoliu si echipa traznita formata din Liviu Hodor si Marian Soci, DJ radio, dar si colegii nostri de la Cat Music.


Popup detector