ROA (Rise of Artificial) a semat cu Cat Music

31 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

ROA (Rise of Artificial), proiectul infiintat de Bogdan Popoiag (Unu’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard), a semnat cu Cat Music.


Proiectul celor doi a aparut in toamna anului 2010 si s-a facut cunoscut odata cu piesa Ne Place, care s-a bucurat si de o varianta in limba engleza, We Like It.


La scurt timp dupa aparitia piesei si a videoclipului, ROA a urcat in topurile radio, iar in prezent, conform Media Forest, Ne Place este in top 10 cele mai difuzate piese radio, iar videoclipul a atins in jur de 1.000.000 de vizualizari pe YouTube.


Ca si expunere internationala, ROA se aude si in Ungaria, fiind difuzati de catre Music Channel Ungaria.


In ianuarie 2011, ROA se va extinde cu inca doi membri: un chitarist si un baterist pentru a putea sustine concerte 100% live.


Membrii proiectului ii invita pe cei care stiu sa cante la chitara sau la tobe sa trimita un mail la contact(at)roamusic.ro. Pana atunci, proiectul R.O.A. va functiona in formula de doi, sub forma de DJ set.


Urmatorul videoclip ROA este programat pentru jumatatea lunii aprilie, iar albumul este in productie, urmand sa fie lansat cat de curand.


Popup detector