ROA: Popcornul a fost inventat in folclorul nostru (interviu video)

06 Iunie 2011 Beat Factor BeatFactor

ROA: Popcornul a fost inventat in folclorul nostru (interviu video)
TAGS:
roa  interviu  220.ro 

ROA a aparut parca de nicaieri, dar ne-a placut de la prima ascultare.


Componentii trupei spun ca nu se asteptau sa aiba un succes atat de mare, intr-un timp atat de scurt, mai ales in mijlocul valului de popcorn si dance. Baietii au vorbit si despre muzica actuala din Romania si sustin ca romanilor trebuie sa le canti in romana.


Ei dau ca exemplu carianta in engeleza a piesei `Ne Place` - `We Like It`, care nu a prins la fel de bine ca cea cantata in limba neaosa. `E un fenomen firesc. Toata lumea e disperata sa iasa pe piata internationala, sa faca bani, sa dea un tun (...) Din pacate pentru multi, tot in Romania canta (n.r. in engleza), de se uita publicul asaaaa... nu intelege nimic`, a declarat Bogdan Popoiag pentru 220.ro.


Despre genul popcorn, atat de apreciat in Romania, Bogdan a spus ca este o inventie tipic romaneasca. `Piesele astea care toate au succes, in stilul asta de muzica de care eu n-am auzit si de care cred ca n-a auzit nimeni, este o chestie inventata aici in folclorul nostru - porpcorn - cred ca lumea se ghideaza dupa linia melodica, oricum nu au mesaj`, a mai spus Bogdan Popoiag.



Vezi mai multe din Vedete pe 220.ro


Popup detector