RA Poll: Cele mai bune piese din 2011

20 Decembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

'Getting Me Down' a lui Blawan, 'Here's Your Trance, Now Dance!!' de la Omar S si 'Battle for Middle You' a lui Julio Bashmore sunt cele mai bune piese din topul anual al celor mai bune 50 de piese de pe Resident Advisor.


De la o productie realizata in patru ore, dupa noaptea de revelion, la o difuzare pe Rinse FM de catre Ben Ufo si un rip si upload pe youtube, nu a fost decat un pas pana aici. Vorbim despre povestea piesei "Getting Me Down" a lui Blawan, piesa ce nici nu a fost lansata nicaieri. Cum a ajuns numarul 1 in topul realizat de staff-ul RA nu este greu de imaginat, daca te gandesti ca e acel gen de piesa pe care dupa ce o asculti de 20 de ori, e posibil sa iti placa a 21-a oara si apoi, de la a 22-a auditie, sa o urasti.



Topul celor mai bune/populare 50 de piese include si "Snooze For Love" a lui Todd Terje, urmata de "Ragysh".



In respectivul clasament se afla si romanul Dan Andrei cu piesa "Trebuie da, prima incercare", lansata la [a:rpia:r], pe locul 32.



Pana acolo insa, Scuba si piesa 'Loss' lansata sub alias-ul SCB, se afla pe pozitia 7, urmata de catre 'Masks' a lui Martyn.




Pe locul 9 se afla Levon Vincent cu piesa 'Man or Mistress', urmata de "Sicko Cell" semnata Unknown Artist la label-ul britanic de dubstep Swamp 81 al lui Loefah.




Topul integral este disponibil AICI. Se mai regaseste si:












Popup detector