Publicul roman isi alege DJ-ul favorit la Ciuc Summer Fest

08 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Vara asta, publicul roman va avea in premiera posibilitatea de a alege DJ-ul pe a carui muzica va dansa “in liniste” la party-ul Silent Disco din cadrul Ciuc Summer Fest.


“Clubberii” isi vor putea vota favoritii pe site-ul www.kissfm.ro, urmand ca DJ-ul castigator sa mixeze in arena Silent Disco, vineri, 16 iulie, in prima zi de festival.


Ciuc Summer Fest se va desfasura in perioada 16-18 iule, la Zone Arena, avandu-i drept headlineri pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore.


Anul acesta, Kiss FM ofera fanilor Silent Disco posibilitatea de a alege, cu un singur click, DJ-ul care sa mixeze in prima zi de Ciuc Summer Fest. Tot ce trebuie sa faca este sa acceseze site-ul www.kissfm.ro, sa asculte mix-urile celor opt DJ inscrisi in competitie - Electric Brother, Marika, East Roots Sound, Aeromaschine, Victor Stancov, Victor M, DJ Unlocka sau DJ Bully, si sa-si voteze preferatul.


Castigatorul se va alatura DJ-ului rezident Silent Disco, pe data de 16 iulie, la cel mai cool festival al verii, Ciuc Summer Fest! Conceptul de Silent Disco a devenit cunoscut publicului din Romania, dupa numeroasele “petreceri in liniste” desfasurate la editiile anterioare B’ESTFEST, anul acesta, pe langa cunoscutii DJ rezidenti DJ OD si DJ Vincent 1000, urmand a-l avea ca invitat special si pe britanicul Talvin Singh, in a doua zi de festival, pe 17 iulie.


Ciuc Summer Fest va avea loc in perioada 16-18 iulie, si alaturi de Faithless, Pink Martini si Gary Moore va include in program si numeroase trupe autohtone precum Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, L’orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD si The Mono Jacks.


Biletele pot fi achizitionate online de pe www.myticket.ro, din reteaua magazinelor Diverta sau din libraria Carturesti Verona, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei. De asemenea, in zilele de festival biletele vor fi disponibile la casele de bilete din incinta Zone Arena, la preturile 110 lei, 180 lei si 240 lei. De asemenea, miercuri, 14 iulie, la casele de bilete de la intrarea in complexul Zone Arena, elevii si studentii vor putea achizitiona bilete la pret redus, pentru fiecare zi de festival.


Popup detector