Protest de anvergura in Ibiza - impotriva noilor legi

30 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Clubbing-ul nu interactioneaza prea des cu politica, insa pe data de 4 august, la ora 19 in Vara de Rey, Ibiza o multime de fani ai muzicii dance plus artisti, promoteri, manageri, etc vor iesi pe strada sa protesteze public, impotriva noilor legi de pe insula.

Pentru prima data, patronilor li s-a interzis deschiderea cluburilor mai devreme de ora 16:30 si s-a impus inchiderea acestora pana la ora 6:30. Aceasta masura a compromis after-party-urile legendare din Ibiza, iar scena clubbing a scazut odata cu aceasta lege.

Numarul vizitatorilor este scazut, afacerile au de suferit, iar inchiderea clubului DC10 pentru 60 de zile a suparat foarte tare clubberii, DJ-i si patronii din zona. Unii dintre ei cred ca libertatea le este atacata prin aceste masuri. Organizatorii protestului sunt oameni diferiti, legati intr-un fel sau altul de scena clubbing.

Lucrez pe insula de aproximativ opt ani si niciodata nu am vazut Ibiza atat de pustieRusine autoritatilor care nu au nici cea mai mica idee despre aceasta insula. declara Janson pe site-ul Ibiza-Voice.com, care sunt si ei implicati in campanie.

Protestul se va desfasura la Vara de Rey in centrul orasului Ibiza, unde vor fi prezente numeroase forte de ordine si probabil ca atmosfera se va incinge putin. Daca protestul va avea efect si guvernul va ceda presiunii oamenilor nu stim, insa vom reveni cu amanunte.


Popup detector