Proiectul romanesc Hermannstadt Collective a debutat cu 'Ephedrine EP'

13 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Proiectul romanesc de muzica electronica Hermannstadt Collective, adica Mihai Popoviciu, Jay Bliss si Toygun, si-a facut recent debutul oficial la label-ul Immigrant Digital. EP-ul de debut se numeste "Ephedrine EP" si contine patru piese, dintre care trei piese originale si un remix.

Mai putin cunoscuti publicului larg in formula Hermannstadt Collective, cei trei DJ-i si producatori romani impartasesc un background muzical destul de solid. Jay Bliss si Mihai Popoviciu sunt DJi de mai multi ani, iar Toygun este un talentat producator. Proaspatul proiect nu urmeaza o anumita directie muzicala, insa daca ar fi sa catalogheze, probabil "undeva intre house si techno." Aceasta directie muzicala planifica sa o urmeze si pe viitor.

EP-ul de debut, Ephedrine, va aparea din data de 18 august si pe magazinele online de specialitate (Beatport / Juno / Whatpeopleplay), iar curiosii il pot gasi deja pe ImmigrantIndustries.com. Materialul a primit deja un feedback pozitiv din partea unor artisti precum Mark Henning, Noah Pred, Mazi (Gourmet), Tyler Stadius, XPansul, Kreon si altii.

Pe 13 octombrie, tot la Immigrant Records va fi lansat si primul disc, intitulat Raw Fruit EP. Acesta va contine piesele 'Raw Fruit' (original mix), 'Raw Fruit (Mr. Statik rmx)' si 'Connected' (piesa care a aparut si pe compilatia 10 Years of Circoloco mixata de RPR Sound).

Hermannstadt Collective vor fi prezenti in studio-ul postului de radio One FM joia aceasta, 14 august, de la ora 20.00.


Popup detector