Proiectul NoiDoi a lansat ieri EP-ul Silk

23 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Lansarea a avut loc ieri 22 ianuarie 2009, iar materialul, un EP intitulat Silk, vine cu doua productii originale si cu un remix semnat Butch. Duo-ul NoiDoi e considerat a fi o noua revelatie a Material Series. Lansarea proiectului Noi Doi s-a produs pe data de 24 iulie 2008, in cadrul emisiunii Next Level, realizata de DJ Optick la Radio 21.

Productiile NoiDoi, au intrat in lista preferintelor DJ-ilor romani, care au sustinut acest proiect orientat spre muzica electronica; printre sustinatorii NoiDoi se afla si Vali Barbulescu, care a folosit 3 dintre productiile celor doi in set-ul de la Liberty Parade 2008.

La scurt timp dupa lansarea proiectului, a fost semnat un contract cu Material Series, Grecia. Mathias Kaden, Mark Broom, Samuel L Session, Butch, Johny D si Mihalis Safras si-au anuntat sustinerea pentru proiectul NoiDoi.

2009 pare sa fie un an bun pentru NoiDoi. Artistii au lansat acest EP, alaturi de Mihalis Safras cu label-ul Great Stuff. NoiDoi se manifesta si in zona de remixeri, au lucrat pentru Joy Kitikonti (Joy Energizer) si Brothers Vibe (El Baile), pentru G Man la Quo Vadis, Nina Simone "Sinnerman", Ricardo Vilallobos "Fizhehuer Zieheuer", Loco Dice "Pimp Jackson Is Talkin Now".

Tracklist:

A1: We love circoloco (Butch remix)
B1: We love circoloco
B2: Ahoia

Asculta piesele We love Circoloco si Ahoia pe site-ul Vibe FM, AICI, sau pe pagina de myspace.com Noi Doi.


Popup detector