Programul in martie si aprilie al clubului Session

03 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

Inceputul primaverii aduce in clubul Session din Bucuresti noi surprize. Pe langa artisti deja cunoscuti publicului roman (Alex Meshkov, Pascal FEOS, Valentino Kanzyani, Magda), Session va gazdui si editia 2008 a festivalului Rokolectiv.

Iata programul clubului Session din Bucuresti pentru urmatoarele sapte week end-uri.

Vineri, 7 martie, 2000 And One, Raresh, EL Cezere si Ali Nasser vor fi protagonistii petrecerii de sapte ani de Sunrise. In seara urmatoare, 8 martie, Q Level le ofera doamnelor si domnisoarelor un DJ set cu Valentino Kanzyani si Praslea. Pe 14 martie, Massi DL isi face debutul in Romania, iar pe 22 martie revine rusul Alex Meshkov, insotit de un alt coleg de la Deepmix, bVoice.

La sfarsitul lunii martie, pe data de 29, clubul Session implineste un anisor de existenta. Cu aceasta ocazie, ii vom revedea pe Chris Wood, Pascal FEOS si EL Cezere. Dupa inca un Raveology cu Florian Meidl pe 4 aprilie, ne pregatim sa le urma bun venit celor de la Rokolectiv.

Prima seara de Rokolectiv se va desfasura pe 11 aprilie. In rolurile principale sunt Pantha Du Prince, Dat Politics, Underground Resistance, An On Bast, Dandy Jack impreuna cu Sonja Moonear (un cuplu nelipsit de la Rokolectiv), si DJ-ul roman The Model.

Cea de-a doua seara a festivalului, pe 12 aprilie, se va desfasura cu Kalabrese And His Rumpel Orchestra, Mungolian Jet Set, Bjorn Torske, Elektrofant si Tom Wilson. Evenimentul nu se va incheia aici, pentru ca la after, incepand cu 6 dimineata, va mixa Magda.

Cam atat deocamdata, alte detalii / lamuriri puteti primi pe forum, AICI.


Popup detector