Programul detaliat al Workshop-ului Nights.ro Awards

26 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Workshop-ul Nights.ro Awards 2009 este un eveniment in premiera in Bucuresti, o sesiune de zi de dezbateri, seminarii, expozitii, prezentari si demonstratii pe teme legate de cultura clubbing, ce preced party-ul Nights.ro Awards si decernarea efectiva a premiilor.

In cadrul acestor manifestari, reprezentantii catorva institutii si categorii profesionale vor lua cuvantul si vor raspunde la intrebarile publicului. Totul va avea loc sambata 28 februarie, in Kristal Glam Club, incepand cu orele 12:00.

Program detaliat:

13:00 Agentia Nationala Anti-drog
Dezbatere cu privire la combaterea consumului de droguri in cluburi si discoteci. Adina Chirgan si Dorel Butuca, reprezentantii ANA din cadrul Directiei pentru reducerea cererii de droguri, vor prezenta activitatea Agentiei in acest sens si vor raspunde la intrebarile publicului.

14:00 Scoala de DJ djsuperstar
Scoala de DJ djsuperstar isi prezinta activitatea de formare si educare a tinerilor DJ la inceputul carierei. Trainerii djsuperstar demonstreaza ce abilitati trebuie sa aiba un cursant pentru a deveni DJ.

15:30 Cristi Nitzu
Unul dintre cei mai experimentati oameni de radio din Romania vorbeste despre dificultatile si implinirile dintr-un post de radio de nisa, exclusiv axat pe muzica electronica, One FM. In calitatea sa de director de programe, Cristi Nitzu este un bun exemplu de succes in domeniu.

18:00 The Model
Unul dintre cei mai prolifici producatori autohtoni, The Model, descrie in amanunt ce inseamna munca de productie si ce calitati sunt necesare pentru a semna la un label major. Seminar cu tema productia muzicala electronica in Romania

19:30 Raoul Russu
Veteranul DJ Raoul Russu explica tainele conceptului de digital dj, folosind produse inovatoare si tehnica digitala pusa la dispozitie de magazinul djsuperstore.ro. Demonstratie de DJ mix in traktor pro cu mixer ecler evo-5.


Popup detector