Programul complet al festivalului Sunwaves 6

23 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Sunwaves 6 va avea loc pe data de 15 august anul curent, in nordul statiunii Mamaia, pe plaja din dreptul clubului Kristal. Dupa ce v-am anuntat care sunt headlinerii celei de-a sasea editii a celui mai "fierbinte" evenimente de pe litoral, iata programul complet, impartit pe scene.


La scena M_Nus vor mixa Richie Hawtin, Marco Carola, Sebo, Herodot si PTC.


La scena Kristal ii puteti gasi pe Lee Burridge, Bill Patrick, Seth Troxler, Guy J si Chriss.


La scena Maria Maria mixeaza Luciano, Raresh, Abelle & Bkpr, Cristi Cons si Phaser Lips.


La scena Break Me vor mixa JFB, Jay Cunning, Gojira si Marwan.


Scena Viva Music ii va avea ca protagonisti pe Steve Lawler, Audiofly, Leon, Dragosh si Dean Muhsin (Bearweasel).


Pe site-ul festivalului mai figureaza o singura scena ce are nevoie de completare (despre care veti afla in curand) - Scena Blue Box.


Asa cum deja si-a invatat publicul, Sunwaves vine si pentru cea de-a sasea editie cu un warm up party si un after party. Warm up-ul se petrecere vineri seara, 14 august, in clubul Kristal din Mamaia, cu Cassy, Praslea si Gescu. After party-ul are loc duminica, 16 august (a doua zi dupa festival), cu Masomenos, El Cezere, Kozo, Prik si Alexandra.


Pretul unui bilet in avans este de 40 de lei (avans pe bilet.ro). La intrare, pretul unui bilet va fi de 60 de lei pana in ora 00.00 si 80 de lei dupa aceasta ora. Accesul pe plaja este permis incepand cu orele 22.00. La fel ca si la alte editii, odata ajuns in perimetrul festivalului, iesirea si revenirea pe plaja nu sunt permise decat in cazuri de extrema urgenta.


Deja se discuta evenimentul pe Forumul BeatFactor, AICI.


Vezi si: BF test - Esti un fan adevarat Sunwaves?


Popup detector