Programul La Mania pe timpul verii 2010

17 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Asa cum ati putut afla deja, clubul La Mania din Mamaia se deschide pentru sezonul de vara 2010 sambata aceasta, 19 iunie. Iata cam ce are de oferit din punct de vedere muzical clubul La Mania in aceasta vara.


Deschiderea de sambata aceasta, 19 iunie, va avea loc cu Tommy Largo si Livio & Roby la pupitru.


Pe 26 Iunie revine DJ W!ld, impreuna cu Alexandra.


Pe 3 iulie, la pupitru vor fi prezenti Chris Simonds si TBF, pe 10 iulie are loc un nou showcase Perlon, cu Dandy Jack, Sonja Moonear si Sammy Dee, iar pe 17 iulie revine DJ Qu, de data aceasta in compania lui Petre Inspirescu si a Alexandrei.


Pe 24 iulie vor fi prezenti Gramophonedzie, DJ Mes si TBF, iar in ultima sambata a lui iulie, adica fix pe 31, revine Sasha, cu DJ Kool in deschidere.


Pe 7 august mixeaza din nou DJ W!ld, alaturi de Jay West, iar pe 21 august vor fi prezenti la pupitrul clubului La Mania Livio & Roby.


Closing party-ul are loc pe data de 28 august, cu Rhadoo, Petre Inspirescu si Raresh, asa cum se intampla de doi ani incoace.


Alte informatii puteti gasi pe lamania.ro. Iata si o selectie de mixuri ale unora dintre invitatii care urmeaza a presta pe timpul verii in La Mania.





Gramophonedzie - Club Mix (February 2010) by gramophonedzie




Popup detector