Programul Freedom Music Arena este finalizat

15 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Doi DJ-i internationali si o duzina de maestrii ai muzicii electronice din Romania si Ungaria intregesc programul petrecerii in Freedom Music Arena, intre 26 si 29 august la Festivalul Peninsula de la Targu Mures.


In prima seara, pe 26 august, Arena il primeste pe britanicul Mark Knight. Pe langa Mark Knight in prima zi a festivalului Peninsula vor mai mixa in Freedom Music Arena si romanul Adrian Eftimie, mecenatul miscarii DeLaHoya Horace Dan D., respectiv Coyote din Ungaria.


A doua zi, pe langa cele doua nume anuntate deja – Fedde Le Grand si Suie Paparude – vor mai mixa in Arena si Junkie&Hawky (HU) si The Model (RO).


Pentru cea de a treia zi de party in Freedom Music Arena, alaturi de argentinianul Hernan Cattaneo va mixa austriacul Philipp Straub. DJ-ul cunoscut si sub numele de Felipe si-a castigat faima internationala prin seturile sale energetice, din zona techno-groove. Tot in aceasta zi va mixa si cel mai trendy duo al muzicii electronice din Romania, Livio&Roby, iar seara va fi deschisa de setul lui Hot X, un pionier al muzicii techno din Ungaria.


Peninsula finalizeaza petrecerea din Freedom Music Arena duminica, atunci cand alaturi de britanicii de la Above & Beyond va mai mixa DJ-ul Kiss FM, DJ Almud, cel care a inventat petrecerile Essence din Ungaria, Poli, respectiv Nora Naughty.


Biletele pentru Festivalul Peninsula de la Targu Mures pot fi achizitionate in reteaua Eventim, respectiv pe site-ul www.eventim.ro . Mai multe informatii gasiti pe www.peninsula.ro .


Popup detector