Primul party Manumission din Londra va fi ultimul eveniment tinut in legendarul club Astoria

06 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Primul party Manumission din Londra va fi ultimul eveniment tinut in legendarul club Astoria
TAGS:
clubbing  dance  Manumission 
Manumission, cel mai consacrat party din Ibiza, soseste in Londra pe data de 15 ianuarie si va fi ultimul party care se va tine in legendarul club Astoria. Este un moment istoric pe doua planuri, primul reprezentand reunirea a doua dintre cele mai puternice stiluri muzicale, precum muzica dance si rocknroll-ul si debutul party-ului Manumission integral, pe scena internationala.

Clubul Astoria a fost construit pe locul unei fabrici si a fost deschis in anul 1927 drept cinematograf. In 1976 a devenit scena de teatru, dupa care a fost dedicat integral muzicii, avand o capacitate de peste 2000 de persoane. Trupe precum Radiohead si Nirvana si-au facut debutul in Astoria, iar in anii 2000 a fost preferat de trupe precum U2, The Rolling Stones, Pearl Jam sau Oasis pentru petreceri private.

Printre numele mari care au urcat de-a lungul timpului pe scena legendarului club se numara Coldplay, Metallica, Jimi Hendrix, Arctic Monkeys, Daveid Bowie, Foo Fighters, Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs, Black Sabbath, Red Hot Chilli Peppers, Pearl Jam, Amy Winehouse, Green Day, Eminem, White Stripes si Manic Street Preachers.

Regretabil clubul Astoria va fi demolat dupa aceasta ultima noapte, pentru a face loc unui proiect de linii ferate pe care britanicii il considera solutia transportului rapid, in viitorul apropiat.

Biletele au pretul de 25 de lire, iar line-up-ul va fi anuntat in curand.


Popup detector