Primul eveniment ElectroFish marca Happy Fish - la sfarsit de sezon

23 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pe data de 29 august 2008 la Arenele Romane, ora 21:00, se va desfasura primul eveniment ElectroFish, marca Happy Fish. Concertul va incheia vara intr-un mod memorabil. Ii veti putea auzi pe Audio Bullys, Birdy Nam Nam, Gojira, Zicu si Ufe, iar proiectiile vor fi asigurate de Vali Chincisan.

Biletele se gasesc la bilet.ro, bilete.ro si ticketpoint.ro la pretul de 55 RON pana pe 5 august si 70 RON dupa aceasta data. Pentru curiosi, avem cateva informatii generale despre artistii care vor fi prezenti la eveniment.

Audio Bullys, grupul de muzica electronica din UK, inseamna de fapt Simon Franks si Tom Dinsdale. Cei doi sunt cunoscuti la noi mai ales pentru piesa Shot You Down in care au folosit vocea lui Nancy Sinatra. Melodia a reusit sa devina foarte populara, in ciuda promovarii slabe de catre casa de discuri Virgin. Ii puteti asculta AICI.

Birdy Nam Nam este o trupa de DJ din Franta: Crazy-B, DJ Pone, DJ Need si Little Mike. Isi propune sa transforme masa de mixaj intr-un adevarat instrument muzical, iar pentru curiosi, numele trupei provine dintr-o replica a filmului The Party al lui Peter Sellers. Ascultati-i AICI.

Gojira aka George Andreescu apare in numeroase compilatii din tara si din afara in materie de productie (impreuna cu Kosak) iar in prezent lucreaza cu o noua trupa, Policlinic. Ca DJ e cunoscut pentru stilul divers abordat, imbinand break-beat, techno, electro, hip-hop si rock. A mixat alaturi de DJ Quest, Black Sun Empire, Stanton Worriors, Jay Cunning, Aquasky, Annie Nightingale si DJ Food, iar in 2005 a mixat in deschiderea concertului Faithless de la Arenele Romane. Il puteti asculta AICI.

Vali Chincisan, artist vizual, se foloseste de animatie pentru performance-uri audio-video incepand cu 2004. Colaboreaza cu mai multi artisti si trupe din zona electro experimentala romaneasca (Makunouchi Bento, Brazda lui Novac, Tanz Ohne Music, Selfmademusic, Minus s.a). A fost prezent la majoritatea festivalurilor romanesti de muzica electronica: AVmotional, Rokolectiv, Deltafest dar si internationale Numusic: (No), ArtsToday(NL), Wilsonik(SK), The Bridge Festival (BG).

Link Vali Chincisan


Popup detector