Primul disc cumparat de catre Chemical Brothers

29 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Intr-un interviu oferit DJ-ului Tom Wilson pentru postul tv U, cei doi artisti de la Chemical Brothers se confeseaza in fata camerelor. Primul disc cumparat de catre Ed Simmons a fost un material Depeche Mode, iar pentru Tom Rowlands un disc de la The Jam.

Inspiratia pentru muzica electronica si pentru muzica in general, pentru cei doi Chemical Brothers, a venit din partea unor trupe precum Cure, New Order, Kraftwerk, mult hip hop, insa in primul rand perioada Acid House.

"Eram studenti si cum aveam timp liber, ne duceam sa ascultam trupele in cluburi, ieseam in fiecare seara in timpul saptamanii, apoi ne luam doua zile libere sa mai si muncim. Asa ne-am imprietenit, am inceput sa mixam ca DJ impreuna, sa cumparam muzica si sa mergem in cluburi impreuna; totul se invartea in jurul muzicii", povesteste Ed, unul din membrii trupei.

Cum se imparte munca in echipa? "Am gasit o formula ca lucrurile sa functioneze. Suntem de mult timp impreuna, de pe vremea cand eram studenti, locuiam foarte aproape unul de celalalt, ne vedeam in fiecare zi. In timp s-au produs ceva schimbari. Eu (n.e.: Tom Rowlands) eram la inceput, aveam nevoie de un impuls, stateam cu parintii..si Ed la fel."

Poze de la concertul din Romania, de la Sala Polivalenta, puteti gasi aici. Interviul integral il gasiti pe uonline.


Popup detector