Primul an de existenta a clubului clujean Raum

28 Decembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

La inceputul lui 2010 va anuntam aici ca se va deschide un nou club in Cluj Napoca, pe numele sau Raum.


In noaptea de revelion, Raum implineste primul an de existenta, un an cu bune si cu rele. Cu aceasta ocazie, petrecerea de revelion 2011 va marca atat trecerea dintr-un an in altul, cat si aniversarea primului an al clubului. Vor mixa The Model, Alex Maresh, Razvan Cosmin, Mistor si Just D'Light.


Intrare - 100 lei (include consumatie de 50 lei, sampanie din partea casei, bufet cu fructe exotice)

- invitatiile se pot lua la telefon 0721273700 sau direct din Raum

- biletul asigura accesul si la petrecerea de pe data de 30 Decembrie din Raum [NYE 2011 Pre party cu Miguel Sanchez, Alex Modoi, Akos (happy birthday!) & surprise guests]



Locatia este o casa construita in anul 1718, in fosta cetate a Clujului, situata pe dealul cetatii, deasupra orasului, dar chiar in centrul sau. Casa este chiar pe "buza" dealului, de unde ai parte de o panorama foarte misto, avand la dispozitie tot centrul orasului. Ca sa ajungi la locatie, trebuie sa urmezi o poteca ce pleaca din parcarea hotelului Belvedere, spre un palc de copaci, care camufleaza destul de bine casuta cu pricina.


Raum are o capacitate de aproximativ 150 de persoane. Nu exista mese, canapele sau jocuri de lumini. Este constituit dintr-o singura incapere si este foarte generos in inaltime, ajungand pana la 4 metri. Sunetul consta intr-o linie complexa marca Nexo.


Prin Raum au trecut, pana acum, trupe precum Discoballs, Blanoz, The Filters, si DJi precum Mick Wills, Dario Zenker, Violett, Guim Lebowski, Jon Attend, Gojira, The Model, Khidja (Rusu si Flore), Cosmin TRG, Logan si multi altii.


Raum este de fapt un playground pentru cei care vor sa asculte muzica si deci artisti noi, care alte cluburi nu o sa aiba niciodata curajul sa ii aduca, un spatiu care nu tolereaza prostul gust, masa si canapaua sau ultimul top 10 de pe Beatport atat de bine vandut.


Urmeaza in RAUM:


- Marti, 28 decembrie - Praslea, Just D' Light & Raoul Roquez


- Miercuri, 29 decembrie - Alex Maxim, Rancea & Mind K


- Joi, 30 decembrie - NYE Pre-party cu Miguel Sanchez, Alex Modoi & Akos


- Vineri, 31 decembrie - New year's Eve / 1 An de Raum: The Model, Alex Maresh, Razvan Cosmin, Mistor & Just D'Light











Popup detector