Prima revista glossy live din Romania se lanseaza la The Ark

18 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Prima revista glossy live din Romania se lanseaza la The Ark
TAGS:
idelier  the ark 

Weekend-ul acesta Idelier si The Ark organizeaza primul targ glossy din Romania, o expozitie cu vanzare de creatii unicat realizate de tineri designeri autohtoni, disponibile la preturi adaptate sezonului de “sales”.


Targul se numeste Idelier@The Ark si se va desfasura weekendul acesta, 22-23 ianuarie, intre orele 11:00 si 21:00 la The Ark Lounge, fiind construit sub forma unei reviste “live” ale carei rubrici de moda si lifestyle sunt completate firesc de recomandari in muzica, nutritie sau sfaturi psihologice.


Cele mai ravnite colectii de haine, pantofi, accesorii sau decoratii pot fi gasite la preturi reduse in primul eveniment organizat de Idelier la The Ark.


Pe langa stand-urile de creatie, din cuprinsul revistei vor face parte si concerte, pictoriale live, tratamente cosmetice demonstrative, cocktailuri vitaminizante, carti recomandate sau “coltul specialistului” cu recomandarile noilor trenduri.


Idelier@The Ark propune astfel fiecarui vizitator nu doar sa “frunzareasca” paginile de sugestii si sfaturi ale unei reviste glossy, si sa experimenteze live fiecare noua recomandare din acest sezon. Idelier este unul dintre primele concept-stores din Bucuresti, un spatiu iesit din tipare, care se adreseaza persoanelor nonconformiste cu un puternic simt artistic.


Coordonat de Silvia Serban, Idelier se prezinta sub forma unui magazin de idei, reunind creatii ale catorva dintre cei mai talentati designeri romani printre care Edita Lupea, Alina Botea, Alice Mihai, Diana Antohi, Iulia Dima, Dorin Negrau, brandurile Prochaine, Melissa si Irregular Choice, Amelia Ursache, Alex Nimurad &Silvia Serban, Izzabela Petrut, Raluca Buzura si Alina Carp.


Din 1 decembrie 2010, Idelier este prezent si in The Ark, pe Uranus 150, saptamana aceasta urmand sa aiba loc primul eveniment organizat in noua locatie. Astfel, fashionistele si cititoarele fidele ale revistelor glossy sunt invitate sambata si duminica, intre orele 11:00 – 21:00, la evenimentul de lansare al primei reviste live din Romania - o co-productie Idelier - The Ark.


Popup detector